Publicat de: Ina | martie 2, 2008

Back to the real world

Ziceam in ultimul meu post ca ma ma voi premia cu o vacanta la schi. Ei bine, m-am tinut de cuvant pentru ca am fost fetita cuminte si am meritat. Asa ca am plecat in concediu cu inca niste prieteni la Hargita Bai . Trebuia sa stam 5 zile, dar din cauza vremii, care nu a tinut cu noi, am stat doar 3. Deja in a treia zi am schiat mai mult pe iarba decat pe zapada si daca mai stateam, probabil ne intorceam cu ghiocei.

Pentru ca partiile nu erau foarte dificile, am zis ca e un moment prielnic sa fac ceea ce aman vreo 2 ani: sa ma urc si eu pe placa. Zis si facut! Doar ca nu a fost chiar atat de usor pe cat parea. Toata ziua am fost mai mult in fund decat in picioare. Drept urmare 2 nopti am dormit doar pe burta. Si pentru ca durerea de fund nu era suficienta, m-am pricopsit si cu niste vanatai in genunchi si o febra musculara de toata frumusetea.

252_.jpg

Si pentru ca tot eram aproape Miercurea Ciuc, nu se putea sa nu mergem la un meci de hochei. A fost primul meci de hochei pe care l-am vazut in viata mea si mi-a placut la nebunie. In afara de faptul ca se joaca pe gheata cu puc si crose si ca pucul trebuie sa intre in poarta aia mititica, nu mai stiam absolut nimic despre acest sport. Noroc ca unul dintre baieti era din Miercurea Ciuc si mi-a explicat mai multe, ca altfel m-as fi uitat fascinata de cat de bine patineaza jucatorii fara sa inteleg mare lucru. Astfel am aflat, printre altele, ca in Romania exista 8 echipe de hochei, dintre care 3 sunt din Miercurea Ciuc iar majoritatea jucatorilor celorlalte echipe tot din Miercurea Ciuc sunt. Echipele pe care le-am vazut jucand (Sport Club Miercurea Ciuc si H.C. Csikszereda) joaca si in campionatul Ungariei .

Cu siguranta hocheiul este sport national in Miercurea Ciuc, avand in vedere ca in fiecare an se organizeaza un campionat de amatori la care participa cel putin 20 de echipe.

Bottom line: nu voi schimba niciodata schiurile cu placa si as mai merge sa vad un meci de hochei ca mi-a placut. Amatori?

Publicitate

Răspunsuri

  1. Ma ofer eu … pentru meciul de hochei, ca pe schiuri nu ma urc 🙂 tin la integritatea membrelor mele 😀

  2. Vezi ca te tine minte

  3. Pei mei draga… tu crezi ca eu arunc litere aiurea? 😀

  4. facem o intrecere pana jos? 😀

  5. pe schiuri oricand 😉

  6. Interesant postul tau. Zilele urmatoare o sa parcurg mai multe posturi.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: