Publicat de: Ina | decembrie 16, 2010

Ski instructors

Stiti cum se zice ca fetele adora baietii in uniforma? Ei bine este foarte adevarat, doar ca difera uniforma de la o fata la alta. Uniforma care ma atrage pe mine este cea de instructor de ski.

Mi-i amintesc din liceu, cand ma trezeam cu noaptea in cap sambata dimineata sa urc in Poiana sa prind prima telecabina. Ii vedeam mereu in Livada Postei cum apareau cate unul, cate doi, cu gecile lor rosii si cu pantalonii lor negrii si cu schiurile lor super-mega-bestiale si cu claparii lor senzationali si cu un usor aer de superioritate. Erau ei, INSTRUCTORII de SKI.

Apoi ii vedeam toata ziua pe partie cu unul sau mai multi elevi, mai mult sau mai putin incepatori. Ii auzeam zicandu-le elevilor „Mainile pe genunchi!” „Apasa pe stangul!” „Apasa pe dreptul!” „Plug!”

Cateodata, seara, dupa ce le plecau elevii, ii vedeam stransi in grup mai mare pentru o ultima coborare de sus din Postavarul. Era senzational sa ii urmaresc cum coborau unul in spatele celuilalt. Coborau cu atata usurinta si cu atata siguranta ca ai fi zis ca e joaca de copii.

Weekendul trecut o gasca intreaga de instructori de ski s-au ingrijit de team-building-ul nostru. Din pacate erau fara schiuri, dar sentimentul a fost acelasi.

Abia astept sa ajung din nou in Poiana!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: